Piškotki

Naša spletna stran uporablja piškotke. To so majhne datoteke, ki jih ob obisku naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo, ko se vrnete na spletno stran ter omogočimo njeno boljše delovanje in uporabo.

Piškotki ne vsebujejo osebnih podatkov oziroma informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Sejni piškotki so nujni za delovanje sistema ter urejanje in prikaz vsebin. Poskrbijo za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani, zato so tudi v Zakonu o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) navedeni med izjemami, za katere ni potrebna privolitev uporabnika. Piškotki se izbrišejo takoj, ko uporabnik odide s spletne strani. Sejni piškotki ne shranjujejo osebnih podatkov o uporabniku.

Izjavljamo, da lastnih piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam.

Vdelana vsebina iz drugih spletnih strani

Naša spletna stran lahko vsebuje objave z vdelano vsebino iz drugih spletnih strani (npr. mape, slike, videi, itd.). Vdelana vsebina iz drugih spletnih strani, se obnaša tako, kot da bi dejansko obiskali spletno mesto iz katerega je vdelana.

Ta spletna mesta lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, vdelajo dodatno sledenje tretjih oseb in spremljajo vašo interakcijo z vdelano vsebino.

Google Search Console

Na spletni strani uporabljamo tudi Google Search Console, ki nam pomaga prikazati podatke o uporabi spletne strani. Na tej povezavi ( https://policies.google.com/privacy?hl=sl#intro ) si lahko preberete še njihovo politiko varstva poadtkov.

Izklop piškotkov za vse spletne strani

Piškotke lahko popolnoma izbrišete oziroma onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji pomoč vašega brskalnika. V primeru, da boste piškotke popolnoma izključili, vam morda kakšna izmed funkcionalnosti na spletni strani ne bo delovala.